12 юли 2013 г.

AVON - Спрейове за тяло и приказки за PETA / AVON - Body Mists and PETA talking

1 коментар :
 
Здравейте, момичета!
Днес ще си поговорим за 3 прилични спрея за тяло на AVON. Преди известно време бяха пуснати промоционално - за 15 лв общо. 


Откакто обаче попаднах на ТОВА или списък на фирмите, които тестват върху животни, започнах да се замислям дали всъщност ще продължавам да си купувам от тях.  В този лист попадат и доста от любимите ми марки, смятам с времето да престана да се сдобивам с тяхни продукти. Само при мисълта да са били наранявани малки, сладички зайчета или каквито и да е животинки, ме побиват тръпки. Затова се надявам скоро да поправя тази си грешка и да престана да ги стимулирам.

Малко офтопик пасаж, но просто смятам че не е за пропускане и точно тук му е мястото...

А сега за този сет.
Включва два, популярни за мен, аромата - Little black dress и Incandessence. Третият е напълно непознат за моят обонятелен апарат - Perceive. 
Не са много трайни, което се очаква от типа на продукта и марката. Най-много е Little Black Dress, следван от Incandessence и последен Perceive. 
Количеството е 100 мл.

Сега с няколко думи ще се опитам да ви опиша ароматите.

Little Black Dress
Умерено тежък аромат, според мен е по-подходящ за късните часове на деня или нощта. Флорална композиция, лично усещам жасмин и циклама най-отчетливо. Има още слива и цвят на кайсия.

Incandessence
Любим аромат, откакто имам парфюма вкъщи. Доста по-семпъл и слънчев - лале, божур и орхидея.

Perceive
Любимите ми фрезия, круша, иланг-иланг в една лека комбинация.

Въпреки, че не са супер трайни за летният сезон са перфектни - няма го тежкият воал от парфюм, влачещ се след теб.

Какво е вашето мнение за продуктите на AVON и ще продължавате ли да си купувате продукти, ако до сега сте го правели, след като ви споделих информацията за списъка на PETA?
Успешна вечер, момичета!

1 коментар :

  1. Явно спреят Perceive е по-различен, защото аз бях поръчала по погрешка парфюма и дезодоранта и изобщо не ми се сториха леки.

    ОтговорИзтриване