17 април 2013 г.

Нови нещa / New in

4 коментара :
 
Здравейте, момичета! 
Преди няколко дни бях на покупки за нови нещица (този път се размина скромно :D). В последствие си взех яркочервен панталон, от супер много време си търсех такъв, не е типично мой стил, но човек трябва да експериментира. Материята е супер приятна и лека, подходяща е за сезона. Блузката е нещо, което определено не е толкова претенциозно като панталона и може да се носи с доста нещица. 
И двата артикула са от подлеза на централна гара.
Имаше намаление на обувки на Rivas в магазина на Ив. Вазов и сътветно си взех и едни балеринки в бяло и черно (снимки по-късно). 
(English read below :))


Естествено след като отвориха нов магазин на Елитис в Пловдив, нямаше как да се размина да не го погледна. Консултантките са много дружелюбни, не са от онези , които ти се врат и са досадни. Има доста марки, които не съм виждала в околността, така че ако имате възможност се отбийте непременно. Доста се чудих, първо се бях навила за някое от червилата на Rimmel, в последствие не си харесах цвят, отказах се и взех кит-а за вежди на Essence, съответно и руж на същата марка. Останах много доволна и от двата продукта, очаквайте ревюта съвсем скоро. 
Вчера получих и продуктите от тазмесечната кампания на Golden Rose - спирала и лак от серията Jolly Jewels, така че определено се откри материал за писане.

А вие как прекарвате дните си в това, вече , топличко време?
Споделете ми долу в коментарите :)
_________________________________________________

Hello, baby dolls!
In couple of days I went shopping (this time it was frigally :D). I was searching for the perfect red trouser for a while and now I think I found it! It's like not exactly my style, but I like it. The fabric is awesome, the pop color too. The shirt is not so strict, so I think I could make it work for me with many things.
I also bought a pair of flats.



Not a long time ago, there was an opening of another store of the chain in Bulgaria - Elitis.
I was excited about it. They got so many brands that I haven't seen here. At first I wanted to buy lipstick from Rimmel (Kate Moss), but i didn't like the shades. So, at the end, I bought the brow kit from Essence and the silky touch blush from the same brand.
I reaallly like them, so you'll see them soon!
Yesterday I got the Golden Rose products for that month - mascara and nailpolish, so I've got a lot of things to write about.  

How are your things going?
Tell me below in the comments!





4 коментара :

  1. Честити придобивки! Консултантките в Елитис, наистина са много приятни и останах очарована от обслужването им, заедно с целия арсенал от хиляди различни продукти и марки на едно място ^^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. значи не съм била единствена... <3 доста си побърборих с едната за лакове :)

      Изтриване
  2. Много хубави дрешки. Със здраве да си ги носиш. :)

    ОтговорИзтриване