7 януари 2013 г.

Любими продукти за 2012 (Част 1 - Грим) / Favorites 2012 (Part 1 - Make up)

5 коментара :
 
Здравейте!

Днешната тема ще е свързана с любимите ми продукти от изминалата година :) Мисля да ги разпределя в няколко части, така че да не стане прекалено дълга и скучна за четене публикация.
Част едно ще засяга макияжът a.k.a. гримът.




1.ЛЮБИМА СПИРАЛА 

Любимата ми спирала на всички времена е One By One на Maybelline. Определено се справя добре с моите мигли - не ги слепва, удължава ги, придава им обем. Четката е голяма и малко неудобна, но след често използване й се свиква. От излизането й на пазара съм я купувала общо 3 или 4 пъти, но в последно време имам чувството, че са променили формулата и е станала  доста по-ронлива от преди. В началото е доста течна и слепва,но след време "леко поизсъхва" и става перфектна. Това е и продуктът, който съм използвала почти всеки ден или ако не, всеки път когато съм се гримирала.

2.ЛЮБИМ МОЛИВ ЗА ОЧИ 

В тази категория без много мислене печели мекият молив на Brooklin (да,пише се с "i"). Купувам си го откакто се помня. Цветът му е наситено черен, лесно се размазва, подходящ за чувствителни очи. Аз го използвам във водната линия на долния клепач, въпреки  че не се задържа там много дълго. Нанася се лесно и е евтин. Може да се използва като база за опушени очи.

3.ЛЮБИМА БАЗА ЗА СЕНКИ

Преди една година дори и не бях чувала за база за сенки. Една приятелка ме "пооткрехна" в тази тема като ми препоръча тази на Artdeco. Поразрових се из мрежата и открих колко популярни са всъщност тези продукти, запазващи сенките върху клепачите с часове. Започнах да чета различни ревюта на продукта, за да се убедя дали трябва да го купя. След доста мотане се реших и отскокнах до Халите на центъра, за да го взема. След месеци използване мога да кажа, го обожавам, наистина върши чудесна работа. Ще ви стигне за много дълъг период от време, аз дори не съм преполовила бурканчето за повече от половин година. Единственият недостатък е, че малко неудобно се бърка в него, но заради всичко друго си заслужава покупката.

4.ЛЮБИМ ПРОДУКТ ЗА ВЕЖДИ

Първият и последен молив за вежди, който си купих бе този на Impala в светъл кафяв нюанс (No. 4). Доволна съм от него, като цяло и от марката. Запълва определените "дупчици" във веждите ми без да е прекалено натрапчив. Супер икономичен е.

5.ЛЮБИМА ПАЛИТРА

Както знаете, обожавам продуктите на Flormar. Намирам ги за леснодостъпни, евтини и качествени за този ценови клас. За четворката сенки съм писала цяла публикация, така че може да я погледнете ето тук -->>Flormar Pretty Compact Quartet Eye Shadow P041

6.ЛЮБИМ БАЛСАМ ЗА УСТНИ

Определено това е Pink Guava на Nivea. Страхотна формула - омекотява, подхранва, ухае хубаво. Цялото ревю може да видите ето тук -->>>Nivea Fruity Shine - Pink Guava

А вие ползвали ли сте някой от тези продукти?
Споделете впечатленията си и вашите най-любими неща за 2012г :)





5 коментара :

  1. обичам този молив за очи!
    ако искаш виж моите 12 любими за 2012 тук http://kayya911.blogspot.com/2013/01/12-favorites-from-2012.html
    xx

    ОтговорИзтриване
  2. Аз наскоро си купих спиралата и съм много доволна. Също моливите на Импала от години са ми любими, много меки, супер цветове

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. да,въпреки ниския ценови клас са доста хубави...

      Изтриване
  3. Невероятни сте! Страхотна публикация! Браво на авторът! Поздрави и успех с развитието на този блог!
    Дигитална агенция Висео

    Дигитален маркетинг

    Един Клик



    С пожелание за успешно развитие на проекта!
    Дамско издание Iwomanbox.com

    Интернет магазини

    Deva.bg
    електронно издание за модерната жена

    ОтговорИзтриване