14 април 2014 г.



Марка / Brand: Revlon
 Линия: Редовна - Normal / Dry Skin (Има и такава за мазна кожа)
Количество / Quantity: 30 ml
Къде: Ivis, Elitis и други
Цветова селекция / Color selection: Общо 20 цвята (моят 150 Buff)
Срок на годност след отваряне: 24 месеца
Цена : Около 20 лв



Опаковка / Packaging:
Стъклено шише, с гърло на винт. Намирам го за изключително неудобно за употреба, тъй като липсва помпичка. Усеща се стабилна и няма шанс да се отвори при пренасяне. Материалът предполага и малко по-голяма тежест.
Glass bottle, which has no pump! I find it extremely inconvenient for using. It's stable, but yet, more heavy than the average.

Консистенция и аромат: / Consistency and smell:
Консистенцията е съвсем малко по-течна от стандартната. Не e прекалено тежка.  Ароматът е леко спиртен, на лицето не се усеща по никакъв начин. 
The consistency is little more light than the average. Not heavy. It smells like alcohol, but I can't feel it on the face.


Преливане, поставяне, финиш / Buffing and applying:
За сега нанасям с пръсти, тъй като не разполагам все още с подходящата четка за целта.
Така сякаш се губи малко от покритието, но се постига естествен финиш. Икономичен е и въпреки, че го ползвам доста често не съм забелязала голямо намаляване на количеството му. Прелива се много лесно, "плъзга" се по кожата.
It glides on the skin and builds natural finish. Blends well. 

Покривност / Coverage:
От средна до пълна. Има възможност за напластяване. Прикрива добре зачервявания. Изравнява тена.
From medium to full coverage. Can be build up. Covers redness well.

Цветова гама / Color selection :
Както споменах по-горе общо са 20 на брой. Смятам, че е добра - особено при светлите цветове. Един от малкото фон дьо тени, които не са тъмни за кожата ми и подтонът им не е силно изразен. Чела съм, че има малка разлика при цветовете на двете серии, така че тествайте преди да купувате. 
It has 20 colors, even good for fair skintones like mine. As far as I know there is a little difference between the two lines, so try them before purchasing.

Дълготрайност / Lasting:
При мен издържа около 6 часа, като покритието намалява само при по-омазняващите се зони от лицето ми - чело и нос. Фиксиран с пудра издържа няколко часа допълнително.
6 hours without powder and a couple more with.

Състав:
Цинков оксид, диметикон, титаниев диоксид.. Снимала съм го, ако се интересувате по-подробно.
I capchured it, if you are interested.



13 април 2014 г.

Здравейте, момичета!
Днес се включвам с един много кратък пост в блога, обобщение на продуктите, които използвах през седмицата. За повечето съм писала и преди, за това и ще ви оставя линкове, ако се интересувате. 
Съвсем скоро смятам да напиша и ревюта на така известния TT и любимата ми паста на Urtekram.

Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'


Nivea Fruity Shine Cherry Lipbalm (Story About Lipbalms)
Catrice Infinite Shine Pink Up Your Life (Review)
MUA Matte Pallette (Review)
Urtekram Toothpaste Mint (Empties #5)
Nivea Stress Protect 48h (Products, I regret buying)
Tangle Teezer Beloved 
Avon Femme Fragrance (March Faves)


5 април 2014 г.

Здравейте, момичета!
Как минава денят ви?
Днес най-после ще си поговорим за продуктите, които изразходих наскоро.
Ще се радвам да прочета за какво ви се чете най-много в блога.
А сега да започваме :)

Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'

* Включила съм и един вече споменат лосион - Today на Avon  (oops)

Почистващи памучни тампони Ева 
70 бр - 1,40 лв
Нямам особени оплаквания от каквито и да са продукти от този тип.
Но със сигурност ги намирам за доста по-икономични от нормалният памук, така че ще продължавам да си купувам. Премахването на грим с тях става много по-бързо и лесно, като могат да се ползват и двете страни на тампоните.

Розова вода "Милва"
200 ml - около 2 лв
Опитите ми с дегримьорите се свеждат до най-известните, но не и до домашните. 
След кратка справка в няколко популярни сайта, реших най-после и аз да си направя такъв.
Изразходих я доста бързо, с оглед на ежедневното й ползване, в комбинация с масло от жожоба. Ако ви е интересно да прочетете още за средствата за почистване на грим, направени в домашни условия ще се радвам да прочета долу в коментарите.

Victoria's Secret - Sexy Little Things Fragrance Mist
75 ml - 15 $
Говорила съм ви преди повече от година за този аромат като един от най-любимите ми. 
Комбинацията е плодово-флорална и много женствена. Ползвах го пестеливо, но въпреки това дойде време да се разделя с него. Трайността му при мен е убийствена. Бих купила отново, без съмнение, ако имам възможност. 

Victoria's Secret - Pure Seduction Lotion (Review)
60 ml - 4 $
Най-свежото съчетание на слива и фрезия в един лосион. Спокойно можете да го ползвате без парфюм, тъй като ароматизира кожата за няколко часа.
 Ако се чудите с какво да ме зарадвате, това е много добър избор.
Ако не сте пробвали нищо на марката, съветът ми е да започнете от лосионите.

Avon - Incandessence  Fragrance
30 ml - около 20 лв
Отново флорален - най-силно усещам лале и орхидея. Много свеж, особено за по-топлите месеци. Единственият минус според мен е самата марка (тестват върху животни), което някак ме кара да не купувам толкова често техни продукти. Уви, някак все се случва, че ми подаряват такива.

Lady Speed Stick 24/7 Fresh Fusion
45 g - около 5 лв
Харесвам повечето от продуктите на марката, но в този случай предпочитам гел-формата на стика, тъй като не оставя никакви следи. Тази му версия в никакъв случай не е лоша, изпълнява всички други изисквания, но едва ли бих закупила отново.

Victoria's Secret Gorgeous Eu De Parfum
7,5 ml - 10 $
Миниатюрното шишенце ми стигна за много по-малко, отколкото ми се искаше. Ароматът е сладникав - ягода и фрезия. Също ми е един от най-любимите и трайни парфюми, така че бих повторила покупката с удоволствие.

Ikarov - Argan Oil 
30 ml - 9, 45 лв
Най-после успях да приключа цялата опаковка. Използвах го за косата си, като редувах с маслото от макадамия. Това ми се струваше някак по-утежняващо и омазняващо. За сега другите ми варианти се отразяват добре на косата ми, така че едва ли ще повторя.

Balea Young Zucker Schute Lipbalm
4,8 g -около 2 лв
Миризмата на този балсам за устни ми допадаше - захар, ванилия и лека лимонена нотка. Като овлажняващи свойства не беше нещо феноменално, но бих повторила покупката, ако го видя по щандовете (лимитирана серия е).

А вие какви продукти изразходвахте този месец?
Ползвали ли сте някои от гореизброените?
Споделете ми долу в коментарите.


1 април 2014 г.

Здравейте, момичета!
Как минава денят ви? 
Използвам малкия момент, в който си почивам, за да реализирам най-после пост, който включва повече абзаци. Съвсем скоро се надявам и да успея да напиша и обещаните ревюта, а до тогава можете да ми споделите какво друго ще ви е интересно да прочетете.
Да започваме!

Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'


MUA Ever After Matte Palette (Review)
Ако сте чели публикацията за тази палитра, сигурно си спомняте, че не бях особено впечатлена от пигментацията на светлите нюанси. Но пък съвсем успешно я използвам за попълване на вежди или съвсем лек, неутрален и незабележим ежедневен грим. Силно казано ми е "любимец", но пък я използвах толкова често изминалият месец, че нямаше как да не я включа. 

Nivea Fruity Shine Lipbalm in Cherry
Ако си спомняте, едни от първите публикации в блога бяха именно за тази серия на Nivea.
 Балсама е това, което наричат tinted lipbalm или на български оцветен балсам за устни.
Този е в лек червен цвят и е перфектен за пролетта. Като хидратация  не е никак лош, но не очаквайте да премахне изпръхнали кожички, например. Ако пък не сте фенове на червените, а на розовите нюанси ви препоръчвам да погледнете Pink Guava от същата серия.

Garnier NEO Cream Deodorant - Shower Clean
Тъй като прочетох в няколко блога за този дезодорант от ново поколение ми стана интересно да го тествам. Идва под формата на изстискваща се тубичка, от която директно нанасяте по кожата. При мен този метод определено работи, като забелязвам, че и белите среди по дрехите са доста по-незабележими от обикновено. Бих повторила покупката, като цяло съм доволна от дезодорантите на марката.

Vichy Normaderm Hyaluspot
Единственото спасение (до сега!) при проблемните участъци при мен. 
Справя се безотказно и бързо с пъпките, като не изсушава прекалено кожата. Единственият минус, който мога да отбележа е, че след известно време започва да се "бели" и рискувате да ви помислят за животно, сменящо кожата си. От това се подразбира, че няма как да се ползва и под грим, но пък ако не е толкова голям проблем за вас, можете да го ползвате вечер или когато няма да ви се налага да излизате.

 Avon Femme Fragrance
Подарък от майка ми за неотдавнашен празник Ако ви харесват леки, флорални комбинации, определено ще ви допадне - аз усещам магнолия, праскова и орхидея най-отчетливо. Не е от най-трайните, но пък се "развива" добре на моята кожа и получих доста комплименти през изминалия месец. Пристигна в комплект с лосион за тяло, ако искате да прочетете по-обстойно за тях, споделете ми долу в коментарите.

Unfavorite / Никак-не-любим

Gliss - Ultimate Volume Shampoo
Знам, че до сега не съм включвала продукт, който не харесвам, тъй като не смятах, че има особено голям смисъл. Но този определено се доказа като такъв, въпреки многото ми опити.
 Избрах го заради формулата - без силикони и съответно очаквах да не утежнява косата. Това ми изискване го изпълни, но се появи някаква странна непоносимост - скалпът ме дразнеше, а и косата ми се омазняваше невероятно бързо. Не бих повторила със сигурност, въпреки, че доста от приятелките ми са доволни от тази серия.

А какви са вашите най-използвани продукти за изминалия месец? 
Споделете ми долу в коментарите.