23 декември 2012 г.


Здравейте,момичета !

Днес реших да ви покажа един продукт на Мода. Става въпрос именно за Suede колекцията, разполагаща с интересни цветове и ефекти.


След първото лакиране съм супер доволна от четката, консистенцията и цената (някъде около 2 лв.) и определено скоро ще закупя още някой  цвят (последният път хвърлих око на зеленото). Опаковката е много интересна - матирано стъкло. Цветът няма блясък, но пък за сметка на това присъстват миниатюрни частички, които определено го правят много красив, особено на слънце (снимките по-долу). Ефектът е някак матиран- водят го велур, но не съм съвсем сигурна че е точно това. Това е първият ми продукт на тази марка. Определено ми харесва.

на пряка слънчева светлина 
непряка светлина







22 декември 2012 г.

Здравейте,красавици!

 Най-после дългоочакваната ученическа ваканция дойде!
   След пълният с контролни и класни декември  е време за почивка и релакс. Навън дърветата са отрупани с бял снежец, навяващи ми настроение за Коледни и Новогодишни празници.
Всички подаръци са закупени- предимно литература, тук-там козметика и сребърни накити.
Днес реших да ви покажа част от нещата,които си взех наскоро.

Nivea Fruity Shine - Pink Guava

 Първият продукт, който искам да ви покажа, е един нов балсам за устни на Nivea. През зимата устните ми се изсушават ужасно и започват да се напукват. За това и реших,че имам нужда от нов продукт,който да ми помогне с това.

 Купих си го за 3 и 80лв , Fruity Shine - Pink Guava. Съдържа 4,8гр. продукт. Ароматът му е страхотен, нещо средно между диня и гуава. Съдържа малки бляскави частички, оставя лек розово-червен цвят върху устните. Определено омекотява и заглажда - проблемът с напукването се реши още от първото нанасяне.Един от малкото минуси е,че бързо се изразходва. :(

  Има интересна опаковка- не от онези нормалните на Нивея, а леко асиметрична в горната част. Забелязах, че вече можете да усетите аромата на гланца като потъркате опаковката,един вид като в брошурите, т.е. вече ще знаете какво купувате точно. :))

Flormar - Neon Red (N012)



Вторият продукт е един лак нокти на Flormar. Той е от неоновата колекция, но не го бях забелязвала до сега. Красив, светъл червен крем, без частици. Определено точно този нюанс ми напомня много на Коледа. Няма да се впускам в подробности за марката, понеже съм го правила тук - > Flormar 437
и тук - > Flormar Review

Ikarov - Apricot Kernel Oil / Икаров - Кайсиево Масло 

 През този месец, смятам всички ще се съгласите, кожата става доста по-суха  от обикновено, нуждае се от по-чести грижи. Моята спада към доста сухите, за това и реших, че ми е необходим някакъв подхранващ, изглаждащ продукт. Първоначално бях решила да закупя кокосово масло, заради хидратиращите му качества. В последствие не го намерих налично в аптеката и се спрях върху Кайсиевото масло на Икаров.


 Взех си го от близката ни аптека за скромната цена от 2 лева и 30 стотинки. Бутилчицата съдържа 55 мл. продукт.
 С изненада всъщност ще отбележа,че останах очарована-маслото не е прекалено мазно, попива много бързо, хидратира, омекотява. Не притежава никакъв аромат, въпреки, че аз се бях подготвила за някакъв. Малък минус е че не е много удобно за сипване - в повечето случай се излива доста по-голямо количество, отколкото желая. Използвам го за лицето, ръцете, понякога и за да омекотя кутикулите. Може да се използва и в маски и кремове за ръце.

А вие използвали ли сте някой от тези продукти? Какво ви е мнението за тях ?
Лек ден от мен :))